UKMOC Weekender 2013

Beste leden,

Ook dit jaar organiseert de UKMOC (UK Monster Owners Club) hun jaarlijks clubweekend.  Een weekend waar wij reeds gedurende enkele jaren van de partij zijn. Voor 2013 is er een nieuwe locatie voorzien,

Dit jaar gaat dit evenement door van vrijdag 3 tot maandag 6 mei – vrijdag rijden van BE naar UK met oversteek via de kanaaltunnel, maandag terug.  Het weekend wordt gevuld met een variatie aan activiteiten en voor dit jaar staat er het volgende op de planning: http://www.ukmonster.co.uk/monster/showthread.php?t=45917

Wil je graag mee? Vraag een inschrijvingsformulier aan via: info@ductimob.be  

Betaling van het voorschot dient rechtstreeks aan het hotel te gebeuren – het rekeningnummer ontvang je via een afzonderlijke mail eenmaal de ontvangst van je inschrijvingsformulier vanuit de UKMOC wordt bevestigd.

Het voorschot (£ 100) dient betaald te worden voor 31/12/2012 en kan niet terugbetaald worden. Het resterend bedrag £ 120 is te betalen tegen eind maart 2013.

Praktische info (zakgeld, kosten en organisatie Eurotunnel, verplichtingen bij het rijden in FR, afspreekpunten,  etc….) volgt begin volgend jaar per mail naar de personen die zich inschreven.

Met vriendelijke groeten, Het MOB bestuur

Comments are closed.