Over ons

“Monster Owners Belgium”, de “MOB”, kwam tot stand toen een aantal gepassioneerde Monsterrijders de koppen bij elkaar staken. Zij stelden vast dat er in dit landje weinig georganiseerd werd rond Ducati, laat staan rond “Monsters”….

Al gauw werd beslist om een eigen club op te richten en na enkele maanden voorbereiding maakten we ons eerste publieke optreden. Meteen merkten we dat de belangstelling van de Monsterrijders voor ons initiatief groot was. Op dit moment werd het ons dan ook duidelijk dat we er volledig voor zouden gaan. De VZW werd opgestart en onze club werd geboren.

De “MOB” is een club uitsluitend voor Ducati Monsterrijders en -rijdsters. Wij proberen een raakpunt te zijn voor alle mensen met dezelfde mateloze interesse voor wat ons zo nauw aan het hart ligt : de Monster

Als vereniging, “VZW Monster Owners Belgium”, zijn we volledig onafhankelijk van andere clubs en organisaties. We willen onze passie wel delen, maar vinden het héél belangrijk dat de “MOB” zijn eigen identiteit bewaart. 

Onze sponsors zijn personen en bedrijven die uit sympathie ons initiatief financieel en/of materieel steunen. Zonder hen en onze leden zou de “MOB” niet kunnen draaien. We zijn hen dan ook enorm dankbaar voor hun steun.
We moeten hier wel bij benadrukken dat we het beleid van de club niet door de sponsors laten beïnvloeden. Adviezen en ideeën zijn altijd welkom en uiteraard zijn we steeds op zoek naar nieuwe financiële, materiële en intellectuele inbreng om onze leden, de Monsterliefhebbers, jaar na jaar opnieuw bijeen te kunnen brengen.

De MOB werd door Ducati erkent als officiële DESMO OWNERS CLUB.
Met enige fierheid willen we aanstippen dat wij  één van de slechts 4 officiële Monsterclubs ter wereld zijn.


Het MOB bestuur

 

Geef een reactie